Bagetnaalden

Bagetnaalden

Bagetnaalden

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bagetnaalden online voor plinten

Bagetnaalden zijn spijkers of nagels om sierlijsten en plinten te bevestigen. Ze worden ook wel lijstnagels genoemd. Bagetnaalden zijn hele kleine spijkers die je nauwelijks ziet. Een bagetnaald kan ook handig zijn om de drempels en afdekranden en hoekjes op het laminaat te bevestigen. De naalden zijn altijd praktisch bij alle soorten klein timmerwerk. De naalden zijn nu online te koop bij Gereedschap.nl.

Bagetnaald kopen voor schilderij

Een mooie lijst ophangen gaat met een haakje dat is vastgemaakt met een bagetnaald. Deze nagels zijn kleine dunne verzinkte spijkers zonder kop zodat ze helemaal in het hout te timmeren zijn. De nagels kunnen ook nog na 1 centimeter inslag met een tang worden kortgeknipt om ze uit het zicht van de lijst te halen. Heeft u binnenkort schilderijen op te hangen of moeten er nog een paar plinten in huis worden vastgezet? Ga dan eerst naar Gereedschap.nl voor een doosje bagetnaalden.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.