Allroundpluggen

Allroundpluggen

Allroundpluggen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Nu alle maten allroundpluggen online

Universele kunststof superpluggen waarmee u alles aan ongeacht welke soort muur kan ophangen en bevestigen. Of het object aan een holle of aan een volle muur gehangen moet worden, voor de oersterke allroundplug is dat geen probleem. Allroundpluggen, de naam zegt het al, multifunctionele kracht in het stoere ophangwerk.

Direct de handige allroundplug kopen

De werking van deze superplug is simpel. Bij een volle wand spreid de kop zich en deze wordt als het ware naar achteren getrokken op het moment dat de schroef erin gedraaid wordt. In holle wanden vormt de plug zich een massieve knoop in de loze ruimte van de muur. Allroundpluggen zijn er voor elke maat schroef. Bestel direct bij uw schroevenset zo'n handige allroundplug multiverpakking en grijp bij het ophangen van uw badkamerspiegel of wandklok nooit meer mis. Hang nu alles vast en stevig op met onze supersterke allroundpluggen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.