Schroeven zelftappend

Schroeven zelftappend

Schroeven zelftappend

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Schroeven zelftappend online bij Gereedschap.nl

Bij Gereedschap.nl kunt u als vakman en als klusser terecht voor allerlei soorten schroeven zoals de zelftappende schroeven. Deze schroeven zijn onder andere geschikt voor verschillende toepassingen. Er zijn schroeven die door 4 millimeter damwand gaan maar ook schroeven die door een stalenprofiel heen gaan. Heeft u zulke schroeven nodig, ga dan online bij Gereedschap.nl kijken om deze zelftappende schroeven te bestellen.

Bij Gereedschap.nl schroeven zelftappend kopen

Gereedschap.nl heeft een uitgebreid assortiment aan schroeven om allerlei materialen te bevestigen. Zo is er de zelftappende schroef. Voorboren is niet nodig. Er zijn schroeven met een zeskantkraag en schroeven met een verzonkenkopkruisgleuf die zo door het materiaal heen gaan. Een aantal zelftappende schroeven heeft een neopreenring voor het bevestigen. De zelftappende schroef is ook verkrijgbaar in verschillende dikte en lengtes. Koop uw voorraad zelftappende schroeven bij Gereedschap.nl.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.