Boldraadroosters

Boldraadroosters

Boldraadroosters

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vind de geschikte boldraadroosters online

Zorg voor een degelijk onderhoud van uw schoorstenen, regengoten, afvoerpijpen, enz. en plaats boldraadroosters. U vindt ze hier in verschillende afmetingen en diameters. Door het buigzaam materiaal kunnen de boldraadroosters perfect in de buizen, goten of schoorstenen worden geplaatst. Er bestaan zowel modellen voor ronde of vierkante buizen. De boldraadroosters zijn vervaardigd uit koper, RVS of verzinkt staal en zijn op die manier beschikbaar voor elke specifieke toepassing. Een boldraadrooster in RVS garandeert de meest duurzame oplossing en kan doorgaans in combinatie met alle oppervlakken worden gebruikt. Gaat het echter om een koperen goot of buis, raden wij u aan geen zinken maar koperen model te plaatsen. Zink kan immers door koper worden aangetast. Aarzel niet ons te contacten voor meer informatie.

Een boldraadrooster kopen voorkomt schade

Bladeren en vuil in regengoten en afvoerpijpen kunnen verstoppingen in de hand werken met de nodige rioleringsproblemen tot gevolg. Een dergelijk rooster kan u daarom schade en veel werk besparen. U hoeft trouwens ook niet meer bang te zijn voor vogelnestjes in uw schoorsteen. Ook hiervoor is dit rooster de ideale oplossing. Wacht dus niet langer om tot aankoop over te gaan!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.