Lossingsmiddelen

Lossingsmiddelen

Lossingsmiddelen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Alle lossingsmiddelen online

Bij industriële processen, maar ook bij kleinschaliger werk met mallen, is het gebruik van een lossingsmiddel vaak noodzakelijk. Een dergelijk middel wordt gebruikt om een uitgeharde composiet uit de mal zonder schade te kunnen weghalen. Een lossingsmiddel voorkomt dat de composiet zich aan de ondergrond hecht. Gereedschap.nl biedt diverse soorten lossingsmiddelen. Het belangrijkste onderscheid is dat tussen semipermanente middelen en de meer traditionele middelen. Vanzelfsprekend gaat het eerste soort langer mee.

Eenvoudig lossingsmiddel kopen

Ook alle lossingsmiddelen bestelt u met het grootste gemak op Gereedschap.nl. Dat gaat heel eenvoudig. U kiest het juiste product uit, vinkt het aan en rond de bestelling af. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om zonder registratie te bestellen. Als u direct iets nodig heeft, dan wilt u daar geen tijd aan verliezen. De door u bestelde lossingsmiddelen worden al binnen enkele dagen op locatie bezorgd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.