Daklijmen

Daklijmen

Daklijmen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Daklijmen online voor de dakdekker

Gereedschap.nl heeft diverse daklijmen op voorraad. Ideaal voor de professioneel dakdekker. Daklijmen kunnen gebruikt worden om dakisolatie en dakbedekking vast te lijmen en voor het afdichten van diverse gaten op dak. De meeste lijmen voor het dak zijn watervrij. Dat houdt in dat bij alle daken en afdichtingen geen water binnenkomt dankzij de lijm. De lijm is emissiearm, rolbaar en kwastbaar. Deze lijm is nu online te koop bij Gereedschap.nl in potten, emmers en patronen.

Daklijm kopen

Een waterdichte en UV-bestendige lijm kopen? Ga dan eerst naar Gereedschap.nl. Deze daklijmen kunnen zelfs op vochtige ondergronden gebruikt worden. Wilt u een dakkoepel aansluiten op dak, een dakgoot repareren of een hoek afdichten op een betondak? Koop dan de daklijm van Gereedschap.nl. Een uitstekend idee en oplossing voor de dakspecialist of de thuis klusser.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.