Meetgereedschap

Meetgereedschap

Meetgereedschap

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Meetgereedschap

Als u exacte berekeningen wilt maken, waterpas wilt werken of afstanden moet bepalen, is goed meetgereedschap onmisbaar. Timmer-, verbouwings-, renovatie- en ontwerpwerkzaamheden kunnen niet naar behoren worden uitgevoerd zonder het gebruik van meetgereedschappen. Er is op dit vlak heel veel mogelijk en er zijn dus ook uiteenlopende meetgereedschappen verkrijgbaar. Tot de bekendere en meer gangbare meetinstrumenten behoren hulpmiddelen als de duimstok, de rolmaat, de schuifmaat en de waterpas. Hiermee kunt u snel werken en de toepassing van dergelijke meetgereedschappen vereisen weinig specifieke kennis. De mogelijkheden ervan zijn voor veel karweitjes dan ook voldoende.

Meetgereedschap voor gevorderden betaalbaar bestellen

Om hoeken en afstanden ook op grotere schaal nauwkeurig te bepalen, zijn er digitale meetgereedschappen te koop. Zo hebben wij in ons assortiment uitlijnapparatuur dat met behulp van lasers werkt, digitale afstandmeters, digitale hoekmeters en overig gereedschap om te meten. Met dit professionele meetgereedschap kunt u er altijd op vertrouwen, dat u ook bij grote bouwprojecten tot accurate metingen komt. Met onder andere meetschroeven en oscilloscopen zijn er tevens meetinstrumenten voor het fijnere en elektronische meetwerk. Uitgebreid goedkoop en kwalitatief hoogstaand meetgereedschap kopen kan online op onze website.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.