Jalons

Jalons

Jalons

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Jalons via Gereedschap.nl.

Bij Gereedschap kunt u online hoogwaardige jalons kopen. Wanneer u land moet opmeten en jalons nodig heeft kunt u bij Gereedschap terecht. Deze rood-witte meetpalen hebben een roestvrijstalen punt. Deze meetstokken vallen binnen het uitgebreide assortiment artikelen en meetinstrumenten op Gereedschap. De jalons op Gereedschap zijn voordelig geprijsd. Bekijk meteen de website om op Gereedschap nog meer producten van kwaliteit te ontdekken tegen een gunstige prijs.

Koop uw jalon online

Het is heel makkelijk om een jalon te kopen wanneer u gewoon thuis bent of op uw werk. U klikt het artikel aan op de website, rekent af met een gangbare betaalmethode op de website van Gereedschap en vervolgens kunt u er zeker van zijn dat Gereedschap het artikel van uw keuze snel naar u toestuurt. Koop uw jalon 24 uur per dag op het tijdstip wanneer u dat wilt. Ga nu meteen naar Gereedschap.nl om de online producten te bekijken en uw meetstok online te kopen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.