Meetwielen

Meetwielen

Meetwielen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het juiste meetwiel online

Om de lengte of breedte van grotere oppervlakken goed te bepalen, is een meetwiel een ideaal instrument. Het is met meetwielen mogelijk afstanden die te groot zijn voor meetlinten vast te stellen. Samen met uzelf verplaatst het meetwiel zich over de afstand die u wilt meten. Wanneer u bij het eindpunt bent gekomen, is uit het apparaat uit te lezen hoeveel meters het wiel heeft afgelegd. Let bij het meten er goed op dat het wiel op geen enkel moment van de grond raakt, omdat het niet afgelegde deel wegblijft in het uiteindelijke meetresultaat.

Meetwielen online kopen

Meetwielen zijn nauwkeurig en ideaal voor grote afstanden op vlakke ondergronden. Wanneer u uit de verschillende wielen de juiste heeft gevonden, kunt u zowel de bestelling als de betaling eenvoudig online afronden. De meetwielen worden bij u thuis, bij uw bedrijf of op locatie afgeleverd. Met het juiste meetinstrument kunt u vervolgens verder met uw werkzaamheden.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.