Raamwissers

Raamwissers

Raamwissers

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Raamwissers online

Van tijd tot tijd moeten ook ramen worden schoongemaakt. Het ziet er gewoon netter uit en het is niet moeilijk of tijdroven. Alle benodigde reinigingsmiddelen en accessoires bestelt u vanzelfsprekend hier op Gereedschap.nl. Daaronder natuurlijk ook raamwissers. Een van de belangrijkste hulpmiddelen bij het reinigen van ramen en ook van andere gladde oppervlakken. Met een raamwisser trekt u het vocht van het raam en is het vrijwel direct droog. Hierdoor ontstaan er minder snel vlekken of strepen door het gebruikte water of reinigingsmiddel.

Eenvoudig een raamwisser kopen

Wanneer u grote aantallen raamwissers nodig heeft, dan zit u zeker goed hier op Gereedschap.nl. Dat betekent overigens niet dat u hier niet in kleine aantallen zou kunnen bestellen. Maar wij merken dat diverse bedrijven en professionals een beroep doen op ons voor hun producten. Naarmate u meer raamwissers bestelt profiteert u ook in grotere mate van onze aantrekkelijke bezorgservice.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.