Sleutelgereedschap

Sleutelgereedschap

Sleutelgereedschap

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Sleutelgereedschap

Sleutelgereedschap is de overkoepelende term die wij gebruiken voor alle soorten steeksleutels, ringsleutels, moersleutels, T-sleutels, inbussleutels, pijpsleutels, kraansleutels en dopsleutels die wij verkopen. Je vindt in ons ruime aanbod gereedschap dan ook sleutels voor elke toepassing en voor elk soort onderhouds- of bouwkarwei, waarbij je moeren en bouten stevig wilt kunnen aandraaien. Voor het handmatig vast- en losdraaien hiervan is sleutelgereedschap het aangewezen gereedschap.

Doeltreffend sleutelen dankzij ons uitgebreide assortiment gereedschap

Sleutels zijn niet alleen geschikt voor grote klussen, maar worden tevens in varianten speciaal bestemd voor fijnere werkzaamheden gemaakt. Zo kunnen zelfs de kleinste moertjes en boutjes optimaal worden vastgezet. Zoek je een steek-, ring-, dop- of andere sleutel met een beperkte sleutelmaat en afmeting, dan is ook deze bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij vinden namelijk dat in een professionele uitgeruste koffer met gereedschap ook sleutels niet mogen ontbreken.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.