Schakelkastsleutels

Schakelkastsleutels

Schakelkastsleutels

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Multifunctionele Schakelkastsleutels online

Een schakelkastsleutel is een multifunctionele sleutel dat in elke bedrijf een handig gebruiksvoorwerp is. Met de sleutel kan men elektriciteitssloten, elektrische installaties, speelautomaten en verkoopmachines openmaken. De sleutel is gemaakt van zink en bevat verschillende soorten sleutels voor elk gewenst apparaat. Er kan gemakkelijk gewisseld worden tussen de verschillende sleutels door een handig draaisysteem. Reden te meer om online en voordelig deze schakelkastsleutel te bestellen bij Gereedschap.nl.

Schakelkastsleutel kopen als hulpmiddel

Schakelkastsleutels zijn voor zowel thuis als in de winkel een handig hulpmiddel. Alle sluitwerken kunnen worden geopend met de schakelkastsleutels. Van airconditioning tot ontluchtingstechniek. Ook de verwarmingsinstallateur kan niet zonder en voor de loodgieter en de elektricien zijn deze schakelkastsleutels een standaard onderdeel in de gereedschapskoffer. De sleutel is ook handig om neer te leggen in de meterkast voor de zekerheid. Ga daarom naar Gereedschap.nl om deze praktische sleutel te kopen. Gereedschap.nl heeft de sleutel tot dit handige hulpmiddel.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.