Snijgereedschappen

Snijgereedschappen

Snijgereedschappen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Snijgereedschap

Snijgereedschap is een veelomvattende term, die gebruikt wordt voor allerhande gereedschap waarmee uiteenlopende materialen kunnen worden gesneden. Zo zijn er in de eerste plaats natuurlijk messen voor diverse toepassingen en materialen. Maar daarnaast omvat het assortiment snijgereedschappen ook tegelsnijapparatuur dat wordt gebruikt bij het leggen van een tegelvloer, pijpsnijders om PVC-buizen mee in te korten en tangen om metalen voorwerpen mee te snijden. Onder de categorie snijgereedschappen vind je bij ons ook scharen. Alleskunners, maar ook specialistische zoals blikscharen. Ook zagen vind je in deze categorie.

Eersteklas snijgereedschap

Snijgereedschappen kennen dus een bijzonder grote diversiteit en bewijzen hun nut voor zowel vakmensen als hobbyisten. Naast messen bestaat er specifieke snijgereedschap voor het snijden van kunststof vloeren, met name parket en laminaat. Dit kun je perfect snijden met een verstekschaar. De verstekschaar leent zich ook uitstekend voor het op maat snijden van plinten. In onze webshop zijn snijgereedschappen voor tal van doeleinden te koop.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.