Sleuteltangen

Sleuteltangen

Sleuteltangen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Handige sleuteltangen online

Sleuteltangen zijn instelbare schroefgereedschappen. Sleuteltangen zijn uitermate geschikt voor klemmen, grijpen, aandrukken en buigen van bepaalde klussen. De tang vervangt een set schroefsleutels. Het instellen van de tang kan met een druk op de knop. De tang kan traploos klemmen door middel van de parallel staande bekken. Het snel aantrekken en losmaken komt door de slag tussen de grijpbekken. Het werkt volgens het ratelprincipe. Daardoor ontstaat er ook een hoge klemkracht.

Sleuteltang kopen

Een sleuteltang is onmisbaar bij veel voorkomende werkzaamheden. De tang heeft is toepasbaar in oneindig veel klussen. Door de gladde bekken kan er een hoge persdruk worden bereikt waardoor zelfs het losmaken van contra moeren mogelijk is. Maar de sleuteltang kan nog meer. Het aanpersen van gelijmde onderdelen en het buigen van T-raps. Deze tang kan ook veredelde armaturen monteren zonder ze te beschadigen. Er komt geen beschadiging dankzij de spelingsvrije vlakken op de bekken van de tang.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.