Reissafes

Reissafes

Reissafes

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Uw waardevolle spullen veilig met deze reissafes online

U houdt graag uw waardevolle spullen bij u in de buurt maar wil voorkomen dat u ze verliest door diefstal of brand? Dan zijn deze reissafes voor u de ideale oplossing! Deze reissafes zijn lichtgewicht, brandwerend en van goede kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en toch zeer veilig doordat het kluisje een stevig slot bevat. Uw spullen zijn altijd veilig, of u nu op vakantie gaat, de sportschool bezoekt of naar uw werk moet.

Nu gemakkelijk online een reissafe kopen

U kunt deze reissafes nu gemakkelijk online bestellen. Kies het juiste formaat, afhankelijk van waar u uw reissafe wilt plaatsen. Dit kan in de auto of in uw slaapkamer. Wilt u uw reissafe meenemen, dan is een lichte variant wenselijk. U kunt bij ons gemakkelijk uw kluis bestellen tegen een lage prijs. De kluis zal zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd worden. Veiligheid boven alles!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.