Afdichtstoppen

Afdichtstoppen

Afdichtstoppen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Afdichtstoppen online

Afdichtstoppen zijn van polyethyleen, een kunststof zodat er geen kans is op roesten. De stoppen zijn geschikt voor tijdelijke of permanente afdichting van gaten. Ze hebben een groot klemvermogen en daardoor zijn ze geschikt voor allerlei toepassingen. Er zijn allerlei soorten stoppen beschikbaar. Kijk online bij Gereedschap.nl en kies u afdichtstop om de garen in uw huis te dichten of zelfs daarbuiten als hulpstuk voor uw auto.

Afdichtstop kopen

Afdichtstoppen zijn bestand tegen zeer hoge druk. Er is geen speciale voorbewerking voor nodig en ze zijn toepasbaar in verschillende materialen.
De stoppen zijn de oplossing voor een snelle afdichting en ze zijn ook nog kostenbesparend. Afdichtstoppen zijn voor de vakman en de doe-het-zelver van praktisch nut. Surf daarom nu online naar Gereedschap.nl om de gewenste stoppen te bestellen zodat u kunt afdichten.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.