Lasbochten

Lasbochten

Lasbochten

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lasbochten online bij Gereedschap.nl

Een gevarieerd aanbod aan lasbochten zijn nu verkrijgbaar bij Gereedschap.nl. De bochten zijn in 90 graden en 35 graden leverbaar. Verder zijn er allerlei soorten afmetingen en kwaliteiten te koop bij Gereedschap.nl. De bochten zijn van aluminium. Kijk online welke bochten u nodig heeft en bestel ze meteen. Dan worden de bochten de volgende dag bij uw bedrijf bezorgd zodat u meteen de bochten kan lassen aan de betreffende buizen.

Lasbochten kopen

Wanneer u naar bochten kijkt op Gereedschap.nl, dan kunt u meteen kijken naar andere fittingen en buizen. Al deze producten zijn online te verkrijgen voor uw installateursbedrijf. Ook andere bedrijven en zelfs klussers kunnen terecht voor lasbochten en aanverwante materialen. Zorg ervoor dat u alle spullen in huis heeft, door het bij Gereedschap.nl te kopen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.