Perlators

Perlators

Perlators

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Koop je perlators online

Bevestig op al je kranen perlators en je zult al snel water dus ook geld besparen. Een perlator op je kraan is een hulpmiddel waarbij er minder water door de kraan komt. Door dit te vervangen met lucht heeft de kraan of douche toch een stevige straal. Maar de hoeveelheid water wordt door dit hulpmiddel gehalveerd.

Een perlator kopen

Onder de douche wil je een stevige straal hebben. Perlators zorgen ervoor dat deze straal stevig blijft. En toch wordt er minder water gebruikt. Dat is de functie van de perlators. Bezuiniging in water dus ook in geld. Je bespaart hierbij soms wel 50% water.

Douchwater via de perlator

Bij warm water bespaar je niet alleen water maar ook geld. Je hoeft minder water te verwarmen, en toch heb je heerlijke warme straal op je rug als je gaat douchen. Ook bekend als schuimstraalmondstuk, is het een hulpmiddel dat ieder huishouden nodig heeft.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.