Waterdieven

Waterdieven

Waterdieven

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Waterdieven online bestellen

Geschikte sluitstukken voor kranen zonder aangemeten sluiting zijn zogenaamde waterdieven. De waterdief bestaat uit een plastic omkapseling die past op het uiteinde van de kraan en kan worden aangedraaid met een ijzeren ring. Op die manier kan de waterdief naadloos aangesloten worden op de kraan en lekt er geen water weg. De aangesloten plastic tuit zorgt voor een gelijkmatige waterstroom en kan tevens gebruikt worden om bijvoorbeeld tuinslangen aan te sluiten. De kraan wordt met het juiste sluitstuk daarom functioneler.

Online de juiste waterdief kopen

Uit kranen zonder correct sluitstuk stroomt water niet goed. Met waterdieven zorgt u voor een gelijkmatige stroom van het water en kan de kraan aan waterslangen worden aangesloten. Waterdieven komen in verschillende afmetingen naar gelang de grootte van de kraan. De bestelling van de juiste sluitstukken doet u eenvoudig via internet. Ook de betaling rondt u via internet af, waarna de sluitstukken bij u thuis of op locatie worden bezorgd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.