Logistiek

Logistiek

Logistiek

In de categorie Logistiek vind je allerlei mogelijke transportmiddelen. Verschillende typen kruiwagens, pallettrucks en ladders. Alles om het transport van materiaal gemakkelijk te maken. Dus ook diverse opbergmaterialen, zoals gereedschapskisten opbergboxen.

 • Gratis verzending v.a. € 25
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Logistiek

Tijdens een klus in huis of op een bouwplaats moeten er vaak spullen van a naar b vervoerd worden. Een kruiwagen kan al enorm handig zijn. In de categorie Logistiek vind je allerlei transportmiddelen die het werk een stuk aangenamer maken. Verschillende typen kruiwagens, pallettrucks en ladders. Alles om het transport van materiaal gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je er ook diverse opbergmaterialen, zoals gereedschapskisten en opbergboxen.

​Wij hebben de artikelen in de onderstaande categorieën ingedeeld. Mocht niet direct vinden wat je zoekt gebruik dan de zoekfunctie boven aan de pagina.

 • Extern transport
 • Hijstechniek
 • Intern transport
 • Klimmaterialen
 • Opbergmaterialen
 • Werkplaatsinrichting
 • Wielen
 • Bebording
 • Afbakeningsmiddelen
 • Vlaggen

Extern transport

In Extern transport vind je de grotere transportmiddelen uit de categorie Logistiek. Zoals aanhangers en kruiwagens. Daarnaast vind je ook diverse toebehoren. Ladingvastzetsystemen, rijplaten en onderdelen voor een kruiwagen.

Hijstechniek

Om grote en zware spullen een verdieping hoger te krijgen hebben we hef en hijsmaterieel. In Hijstechniek vind je hefgereedschap, hijsbanden en lieren. Hiermee kun je met meer gemak dingen verplaatsen.

Intern transport

Voor intern transport hebben wij ook diverse producten. Wanneer je zware producten over een grotere afstand moet vervoeren is een pallettruck of steekwagen aan te raden. Of anders een platformwagen.

Klimmaterialen

Voor het werken op een hoogte heb je een ladder, trap of een steiger nodig. In onze webshop hebben wij diverse klimmaterialen die je kunnen helpen om bij moeilijke bereikbare plekken te komen.

Werkplaatsinrichting en opbergmaterialen

Losse spullen vervoeren is lastig. Het is daarom handig om ze op te bergen in dozen of koffers. Wij hebben diverse artikelen die je werkplaats overzichtelijk maken. Zo hebben wij assortimentsdozen, opbergboxen, gereedschapskisten. Verder hebben wij spijkerschorten en gereedschapskoppels om tijdens een klus je materiaal en gereedschap bij te hand te kunnen houden.

Naast opbergmaterialen hebben wij ook andere zaken voor werkplaatsinrichting. Zoals een werkbank, gereedschapswanden en diverse gereedschapswagens. In combinatie met de eerder genoemde opbergmaterialen kun je er zo voor zorgen dat je je materiaal en gereedschap altijd kan vinden.

Wielen

In de categorie Logistiek kun je niet om wielen heen. De meeste transportmiddelen hebben wielen. Wij hebben dan ook een groot aantal wielen voor diverse toepassingen. Apparaatwielen, meubelwielen en andere reservewielen.

Logistiek overig

Bij transport horen ook borden die je de weg kunnen wijzen. In de categorie Bebording vind je diverse borden voor werksituaties. Gebodsboden, verbodsborden en waarschuwingsborden. Door deze toe te passen maak e van een werkplaats een veilige ruimte.
Om een werkplek af te bakenen kun je borden gebruiken maar andere afbakeningsmiddelen zoals afzetlint of vlaggen zijn in sommige situaties een stuk duidelijker.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.