Stenendragers

Stenendragers

Stenendragers

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stenendragers online voor stratemakers

Een stenendrager is een uniklem voor stenen om stenen met de hand te transporteren. De Steenklem is ook geschikt voor blokken. De draaglast is tot 30 kilo. De steenklem is verstelbaar van 280 tot en met 440 en soms tot 530 millimeter. Stenendragers zijn geschikt voor stratemakers of ook voor klussers die hun eigen tuin verbouwen of de tuin van een ander. Stratemakers of muren metselaars opgelet! De stenendrager is nu online te koop bij Gereedschap.nl

Stenendrager kopen

Een steen dragen is een lastig karwei. Met de dragers van Gereedschap.nl is dat niet meer het geval. De steenklem is ideaal om een steen naar de plek van bestemming te dragen zonder blessures of ingewikkelde til constructies. Gereedschap.nl heeft verschillende stenendragers om uw stratemakerskarwei snel en veilig te doen en uw paadje netjes te maken.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.