Heftafels

Heftafels

Heftafels

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Heftafels online voor iedere industrie

Er zijn verschillende heftafels op voorraad bij Gereedschap.nl. Ze zijn allemaal online te bestellen. Zo zijn er de dubbelscharende tafels, de hydraulische tafels en de lage tafels. Elke tafel heeft zijn eigen specialiteit en toepassingsgebied. Er zijn heftafels voor het laden en lossen en heftafels als werktafel. Alle tafels zijn veilig, betrouwbaar en duurzaam.
Een heftafel is een goede werkondersteuning in veel industrieën en bedrijfstakken. Kijk op Gereedschap.nl voor de juiste tafel.

Een heftafel kopen voor uw bedrijf

Er zijn vlakke tafels voor de industriële productie. Daarbij gaat het om ergonomische arbeidsplaatsen bij het uitruimen van machines. Er zijn ook laadheftafels voor het laden van een vrachtwagens of bestelwagens. De tafel wordt dan op het niveau van het vrachtwagenlaadruim gezet. Welke tafel u ook zoekt, bij Gereedschap.nl vindt u gegarandeerd uw beste tafel.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.