Machinevoeten

Machinevoeten

Machinevoeten

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Alle soorten machinevoeten online

Bij grote en zware machines bestaat er altijd het risico op resonantie, trillingen en beschadiging van zowel vloer als machine als gevolg daarvan. Dat is eenvoudig te voorkomen met machinevoeten, waarop de betreffende machine ook nog eens veel stabieler staat. Deze verzwaarde, vaak schijfvormige voeten, zijn geïsoleerd met rubber. Dit vangt de trillingen die door de machine veroorzaakt worden uitstekend op. Op Gereedschap.nl vindt u verschillende typen machinevoeten. Verschillen zijn er met name in de maximale belasting en certificeringen.

Direct een machinevoet kopen

Bij zware of grote producten laat het voordeel van Gereedschap.nl zich pas echt gelden. Vanzelfsprekend bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die het altijd aantrekkelijk maakt om hier online te bestellen. Maar wanneer u een machinevoet bestelt komt het feit dat wij uw bestelling bezorgen natuurlijk extra van pas. De door u bestelde machinevoeten worden ter plaatse door ons afgeleverd. Dat is nog eens uitstekende service.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.