Tuingereedschap

Tuingereedschap

Tuingereedschap

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tuingereedschap online

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, er is altijd wel iets te doen in de tuin. Zeker in de warme maanden van het jaar zal uw tuin extra onderhoud nodig hebben, zodat u er optimaal van kunt genieten. Om u te helpen bij het onderhoud van uw tuin, hebben wij een groot assortiment tuingereedschappen in onze online winkel. Van grasmaaier tot hark, van snoeischaar tot schoffel, bij ons vindt u elk denkbaar tuingereedschap.

Elektrische tuingereedschappen kopen

Omdat niet alle werkzaamheden in een tuin handmatig uitvoerbaar zijn hebben wij zowel voor de doe-het-zelvers als professionals elektrisch tuingereedschap. Met een bladblazer, elektrische heggenschaar of zitgrasmaaier zal het onderhoud van een grote tuin sneller en makkelijker gaan.

Tuingereedschap tuin en terras

Heeft uw een kleine tuin of terras, die weinig onderhoud vraagt? Heeft u geen ruimte om groot gereedschap op te bergen, maar zoekt u handzame werkmaterialen, waarmee uw tuin en terras altijd op orde blijven? Neem dan een kijkje in het aanbod klein tuingereedschap. Hier vindt u bijvoorbeeld bloemschepjes, krabbers, harkjes, handschoenen of complete setjes, waarmee uw tuin en terras in een handomdraai verzorgd zijn.

Aanbod tuingereedschap

Natuurlijk bieden wij nog veel meer aan. Wilt u planten, snoeien of graven? Voor elke klus in de tuin is er het juiste gereedschap. En na gedane arbeid kunt u alle tuingereedschappen in de kruiwagen plaatsen om deze in een keer op te bergen. Maak van uw tuin een klein paradijs met de juiste tuingereedschappen!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.