Boorhamer

Boorhamer

Boorhamer

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Boorhamer

Een boorhamer is eigenlijk een zwaardere uitvoering van een klopboorhamer. Boorhamers worden dan ook gebruikt voor het grovere boorwerk. U kunt er bijvoorbeeld uitstekend gaten mee boren in beton en andere dichte steensoorten. Net als klopboormachines, zijn boorhamers uitgerust met een hamer- of klopfunctie, dat het effectief werken ermee vergemakkelijkt.

Een boorhamer kopen heeft meer voordelen

Een pluspunt dat u krijgt door in plaats van een klopboormachine een boorhamer te kopen, is dat de klopfunctie vele malen krachtiger is. In de praktijk komt het er dan ook op neer dat u stukken minder druk hoeft uit te oefenen. Zelfs het boren in de hardste steensoorten gaat met een boorhamer als vanzelf. Voor het beste resultaat kan de hamerfunctie bij boorhamers apart worden ingesteld. U bent dus niet afhankelijk van de afgestelde boorsnelheid en haalt voor elke materiaalsoort het beste uit uw boorhamer.

Boorhamers online direct leverbaar

In onze webshop vindt u laag geprijsde boorhamers online van de beste merken. Van betaalbaarheid en kwaliteit bent u dus verzekerd. Wilt u een boorhamer kopen, dan betaalt u bij ons niet alleen het minst, maar heeft u uw aankoop ook snel in huis. Boorhamers in ons online assortiment zijn altijd meteen uit voorraad te leveren.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.