Boormachine

Boormachine

Boormachine

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Boormachine

Met een boormachine kunnen gaten in hout, steen, staal of andere materialen worden gemaakt. Het boorprincipe werkt door middel van een draaiende beweging. Tijdens het boren met een boormachine wordt het materiaaloppervlak onder de boor verpulverd, waardoor een gat ontstaat. Hoelang u moet boren om een gat te krijgen, is afhankelijk van het type dat u gebruikt en de aandrijving die de ronddraaiende beweging veroorzaakt. Er zijn bijvoorbeeld handboormachines, maar ook boormachines die werken op elektriciteit, perslucht of hydraulische techniek. Wij hebben onder meer elektrische boormachines online te koop.

Kies voor elke karwei de juiste boormachine

Bij het kopen van een boormachine moet u goed weten wat u zoekt en voor welke werkzaamheden u het gereedschap wilt gaan inzetten. Boormachines zijn op velerlei gebied te gebruiken, van het ophangen van muurdecoraties of een wandkapstok tot het vakkundig in elkaar zetten van houten constructies en het vastzetten van elektriciteitsleidingen. De verschillende boormachines en bijbehorende boortjes of boren hebben elk een specifieke toepassing. Voor het echt zware werk hebben wij klopboormachines en boorhamers voor u.

De goedkoopste elektrische boormachines online

In onze webshop kunt u een boormachine kopen van het beste merk voor een aangenaam laag aankoopbedrag. Als u in onze categorieën kijkt, zult u zien dat wij accu-, perslucht- en diverse soorten elektrische boormachines online aanbieden. Door bij ons een boormachine te kopen, profiteert u van aanbiedingen met kortingen, lage prijzen en een groot aanbod.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.