Luchtgereedschap

Luchtgereedschap

Luchtgereedschap

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Luchtgereedschap

Luchtgereedschappen zijn apparaten en stukken gereedschap die hun kracht halen uit gecomprimeerde lucht. Het samenpersen van lucht wordt bewerkstelligd door middel van een compressor, waardoor dit onder bijzonder hoge druk komt te staan. Het principe van luchtgereedschap is, dat deze lucht gecontroleerd wordt vrijgegeven. De krachten die hierbij vrijkomen zorgen ervoor dat door een perfecte aandrijving uitstekend werk kan worden geleverd met luchtgereedschappen. Gereedschappen die met behulp van gecomprimeerde lucht worden aangedreven worden ook wel pneumatische gereedschappen genoemd.

Veelzijdig assortiment gereedschap op perslucht

Dankzij de toepassing van gecomprimeerde lucht, is luchtgereedschap een krachtig soort gereedschap. Het overtreft de werkkracht die u met handmatig aangedreven gereedschap kunt bereiken vele malen. Daarnaast heeft het ook nog andere voordelen. Zo is bij een op perslucht werkende boor overbelasting van het apparaat bijvoorbeeld onmogelijk. Dit komt uiteraard de levensduur en werking van het gereedschap ten goede. Behalve pneumatische boormachines, zijn er tientallen andere soorten luchtgereedschap. Er bestaan onder meer schuurmachines, slijptollen, kitspuiten, zaagmachines, breekhamers, schiethamers en tackers voor uiteenlopende toepassingen die op gecomprimeerd gas ofwel perslucht werken.

Laaggeprijsd, kwalitatief hoogstaand luchtgereedschap kopen

In onze webshop kunt u voor een vriendschappelijke prijs allerlei luchtgereedschappen en ander gereedschap kopen. De doe-het-zelver, klusser en vakman vindt bij ons alle mogelijke soorten pneumatisch gereedschap en de bijbehorende compressors in grote aantallen in de winkel. Met dit robuuste gereedschap kan efficiënt en zorgvuldig worden gewerkt en bereikt u vlot een perfect resultaat. Het bestellen van luchtgereedschap online gaat bij ons ook snel, terwijl het afrekenen ervan eveneens met enkele muisklikken is voltooid.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.