Hakhamers

Hakhamers

Hakhamers

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hakhamers online

Hakhamers zijn voor professionals een must om te hebben. De hamers kunnen slopen en breken in beton en steen. Daarbij zijn ze geschikt om sleuven uithakken maar ook om staalbewapeningen blootleggen of grote openingen maken. Gereedschap.nl heeft een groot assortiment hamers van kwaliteit waar u als vakman mee uit de voeten kunt. Bij elke hakhamer verschilt het aantal slagen per minuut. Gereedschap.nl heeft online al deze hakapparatuur te koop voor elke vakman.

Hakhamer kopen

Hakhamers worden standaard uitgerust met een Anti-vibratie systeem, constante elektronica voor een constant toerental en een servicelampje met een waarschuwing wanneer de hamer onderhoudt nodig heeft. Hakhamers zijn oplossing voor elke klusser en vakman om een helpende hand te bieden in het begin van elke klus; het sloopwerk. Indien u vragen heeft welke hamer voor u geschikt is, ga dan online naar Gereedschap.nl. Gereedschap.nl helpt u erbij om de juiste hakhamer voor uw werkzaamheden te kopen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.