Aanslagprofielen

Aanslagprofielen

Aanslagprofielen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Aanslagprofielen online kopen

Een aanslagprofiel wordt geplaatst bij binnendraaiende ramen. Zo worden de liggende houtdelen extra beschermd waardoor er bespaard kan worden op onderhoudswerkzaamheden zoals het schilderen van de kozijnen of ander schilderwerk. De profielen worden zonder kit en zonder eindkappen geplaatst. De profielen zijn uitgekeept en zijn op maat verkrijgbaar. Een mooi onderhouden raam begint bij het online bestellen van aanslagprofielen.

Aanslagprofiel kopen bij Gereedschap.nl

De standaard aanslagprofielen zijn voorzien van een aanslagafdichting en een hielafdichting. Ook zijn de profielen voorzien van verzonken schroefgaten en afvoergleuven. Een aantal profielen kunnen worden voorzien van een aanslagrubber of een afdichtingsrubber. Door de profielen wordt het vocht afgevoerd zodat houtrot geen kans krijgt. Het aanslagprofiel is ideaal om de ramen netjes te maken en te behouden. Koop aanslagprofielen bij Gereedschap.nl om uw ramen in orde te maken. Zo kunt u de komende tijd genieten van vochtvrije kozijnen en daarmee zijn de profielen ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.