Metselprofielen

Metselprofielen

Metselprofielen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Metselprofielen online voor metselen

Het metselprofiel wordt gebruikt als hulpmiddel om gipsblokwanden aan te brengen en muren te metselen. Het wordt loodrecht opgesteld bij een hoek of als beëindiging van een op te metselen muur zodat de muur kaarsrecht gemetseld kan worden.. Het kan ook aan de onderzijde gebruikt worden tegen een onderliggende muur of op de vloer worden bevestigd. Zo kan de te metselen muur gesteld worden. Wilt u er zeker van zijn dat uw muurtje recht komt te staan? Bestel dan online metselprofielen.

Metselprofiel kopen bij Gereedschap.nl

Metselprofielen zijn met de topklossen en de voetklossen zodat er voldoende is om ze te bevestigen. Er vijf spijkersleuven om de metselprofielen te plaatsen en te schoren. Het profiel kan na het gebruik goed gereinigd worden en daarna in een goed geventileerde ruimte opgeslagen worden. Metsel een muurtje recht door een metselprofiel te kopen van Gereedschap.nl. Dan bent u verzekerd van een strakke mooie muur.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.