Voegprofielen

Voegprofielen

Voegprofielen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Naadloos met voegprofielen online

Voegprofielen worden toegepast in betonconstructies en trappen om een naadloos resultaat te geven. De profielen kunnen als volgt worden verwerkt; De te voegen vlakken worden eerst schoongemaakt en gedroogd. Daarna kan het profiel met een rubber hamer in de voeg geklopt worden. Voor een waterdichte voeg afdichting kunnen de profielen met epoxylijm in de voeg worden geplaatst. Voegprofielen zijn nu online verkrijgbaar bij Gereedschap.nl.

Voegprofiel kopen bij Gereedschap.nl

Een voegprofiel is waterdicht en daarom wordt het veel gebruikt in de bouw. Het profiel is ook geschikt voor alle soorten vloerafwerkingen. Voor in huis worden voegprofielen ook wel voor trapneuzen gebruikt als bescherming voor de trap of als extra accent op de trap. De profielen zijn in een aantal maten leverbaar. Heeft u binnenkort iets te voegen of wilt u een beschermend profiel voor de trap? Gereedschap.nl wil u graag helpen. Koop daarom nu het voegprofiel voor een egaal resultaat.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.