Boorkronen

Boorkronen

Boorkronen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Boorkronen online bestellen

Boorkronen kunt u online bestellen. Een boorkroon wordt gebruikt op de boor om zo nauwkeurig mogelijk te boren. Er zijn boorkronen om nat te boren in bijvoorbeeld natuursteen of gewapend beton. Er zijn ook kronen om droog te boren. Bijvoorbeeld in kalkzandsteen en metselwerk. De keuze is aan u welke type kroon u nodig heeft voor uw klus. Kies de boor online om het juiste gat te boren.

Boorkroon kopen voor boor

Voordat u de boorkroon gaat kopen, kunt u het beste eerst even kijken welke maat u nodig heeft. Bij het natboren zijn er kronen die gaten van 18 centimeter boren maar ook van 350. Een kroon om droog te boren heeft een lengte van 200 tot 420 millimeter. De boorgaten die droog geboord kunnen worden zijn 52 tot 250 millimeter. Kijk hoe groot het gat moet zijn om te boren en koop aan de hand daarvan de boorkronen die nodig zijn.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.