Profielfrezen

Profielfrezen

Profielfrezen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Profielfrezen online bij Gereedschap.nl

Profielfrezen hebben de naam om asfalt uit te frezen bij onregelmatig en oud asfalt om er dan weer nieuw asfalt in te maken. Er zijn echter ook profielfrezen om werkstukken te vervaardigen en dan met name randen bij rompen, legplanken en lijsten. De frezen geven vorm bij kransprofielen en lijstprofielen. Met een aanloopkogellager kunt u de frees eenvoudig geleiden langs het werkstuk. De frees is online te koop bij Gereedschap.nl. Meteen aan het werk? Ga eerst naar Gereedschap.nl.

Een profielfrees kopen voor al uw werkstukken

Voor het aanpassen van de lengte of een dwarsprofiel te creëren, is een profielfrees nodig. Deze frees is nu handig aan te schaffen bij Gereedschap.nl. Profielfrezen zijn een heel handig stuk apparatuur die elk werkstuk mooi kan afwerken. Wilt u een schitterend eindresultaat van uw bouwwerk, aarzel dan niet en koop een profielfrees om uw meest mooie bouwwerk een finishing touch te geven.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.