Bij ons koopt u veilig en betrouwbaar


Betalen met iDeal
Gereedschap.nl biedt de mogelijkheid met iDEAL te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank. iDEAL is eigenlijk pinnen op internet. Voor een iDeal betaling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Betalen met Credit Card
Gereedschap.nl biedt tevens de mogelijkheid met Credit Card te betalen. Vaak heeft dit als voordeel dat er pas achteraf betaald moet worden aan de creditcard maatschappij. Daarnaast zijn de aankopen die je doet via internet vaak extra verzekerd. Dit kun je navragen bij je eigen creditcard maatschappij. Voor het betalen met Credit Card berekend wij 2% van het aankoopbedrag.

Betalen met MisterCash (Belgische klanten)
Gereedschap.nl biedt de mogelijkheid met MisterCash te betalen. Dat is betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van jouw bank. MisterCash is eigenlijk pinnen op internet.

Vooruitbetaling
Bij vooruitbetaling dient het bedrag via de bank te worden betaald onder vermelding van het bestelnummer, zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de verwerking van uw bestelling voort gezet.

Apple Pay
Je hoeft geen gegevens meer in te vullen, het adres wordt automatisch overgenomen van je Apple-account, je vermijdt de hele check-out en kan binnen een paar seconden met Face ID of Touch ID je bestelling afgerond hebben. Apple Pay werkt op de volgende apparaten:

  • iPhone 6 of nieuwer;
  • iPhone SE;
  • iPad Pro;
  • iPad Air 2;
  • iPad 5e generatie;
  • iPad mini 3 of nieuwer;
  • Elke Mac van 2012 of daarna met macOS Sierra (bevestigen met iPhone 6 of nieuwer of Apple Watch);
  • MacBook pro met Touch ID.

 

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In 3 keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,- voor particuliere aankopen en tot € 30.000,- voor zakelijke aankopen.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.