Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Betalen met behulp van iDEAL:

Op Gereedschap.nl kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmethoden aan:

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Dit is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u iDEAL als betaalmethode. 
 2. U selecteert hierbij de bank waarbij u normaliter uw online betalingen regelt. 
 3. Vervolgens komt u op een pagina waarop u het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank te zien krijgt. De gegevens van uw bestelling zijn reeds voor u ingevuld. 
 4. Na goedkeuring van uw betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van uw bank) ontvangt u een bevestiging van uw bank. 
 5. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Gereedschap.nl. Bovendien ontvangt u van Gereedschap.nl een email met de bevestiging van uw gereedschap aankoop.

Betalen met behulp van een Creditcard:

Een online betaling met uw creditcard is ook erg eenvoudig. Het werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u Credit Card als betaalmethode. 
 2. Op de betaalpagina kiest u vervolgens het type creditcard waarmee u wilt betalen. 
 3. Vervolgens dient u uw volledige creditcardnummer in te vullen alsmede de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode, ook wel CVC code of security code genoemd (dit zijn de laatste 3 cijfers op de achterkant van uw credit card). 
 4. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Gereedschap.nl. Bovendien ontvangt u van Gereedschap.nl een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van PayPal:

Met PayPal kunt u online veilig en snel betalingen verrichten met of zonder een PayPal-rekening. De geaccepteerde betaalopties bij Paypal treft u hieronder:

 1. Bankoverschrijvingen.
 2. Creditcards. 
 3. PayPal-rekeninghouders kunnen direct via hun PayPal account een overboeking uitvoeren.

Uw doorloopt vier stappen om voor een aankoop te betalen:

 1. U klikt op de betaalknoppen naast de geselecteerde objecten.
 2. Als u een PayPal-rekening heeft, logged u in op uw rekening. Als u geen PayPal-rekening heeft voert u de betaalinformatie in op een door PayPal beveiligde webpagina.
 3. U controleert en voltooid de aankoop op PayPal.
 4. Hierna keert u terug naar Gereedschap.nl.

Betalen met behulp van AfterPay:

AfterPay voert voor Gereedschap.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Gereedschap.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 achteraf betalen via Afterpay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met AfterPay werkt als volgt:

 1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u AfterPay als betaalmethode. 
 2. Zodra u op betalen klikt, wordt u doorverwezen naar de AfterPay omgeving
 3. Hier vraagt AfterPay u om aanvullende informatie zoals: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en bankrekeningnummer (indien niet ingevuld)
 4. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Gereedschap.nl. Bovendien ontvangt u van Gereedschap.nl een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van Rembours:

PostNL voert voor Gereedschap.nl het volledige rembours betaalproces uit.

Uw bestelling wordt pas aan u uitgereikt, nadat u het verschuldigde bedrag voor uw webshopbestelling betaald heeft. Het is uitsluitend mogelijk om af te rekenen middels pinbetaling bij de chauffeur van PostNL. 
Nadat u heeft betaald wordt uw bestelling overhandigd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.