Montageschroeven

Montageschroeven

Montageschroeven

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Montageschroeven online te koop bij Gereedschap.nl

Montageschroeven worden gebruikt voor de montage van onder andere houten, stalen en aluminium dakplaten en gevelplaten. Een montageschroef is uitgerust met een gevulkaniseerde onderlegring en de schroef is verzinkt waardoor het voor een waterdichte afsluiting zorgt. Er zijn twee typen schroeven. Type A en Type BZ. Het verschil zit hem in de millimeters lengte. De schroef is achtkantig. De schroeven zijn nu online te koop bij Gereedschap.nl.

Montageschroef kopen voor vele doeleinden

Een pakje montageschroeven is altijd handig. Zo kunt u allerlei systemen veilig installeren. Kies uw soort en hoeveelheid schroeven nu online en bestel ze gelijk. De schroeven worden meteen na de bestelling naar u opgestuurd. Snel iets monteren gaat tegenwoordig via Gereedschap.nl. U kunt naast de montageschroeven ook kijken voor nog meer montagematerialen om uw klus of opdracht zo snel mogelijk af te kunnen maken.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.