Makita actie: spaar voor gratis producten in de Makita cadeauwinkel

Voorwaarden Makita Cadeauwinkel

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Makita Cadeauwinkel.
Door deelname aan de MCW gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.
Deze voorwaarden worden beheerst door het Nederlands recht.


Makita Cadeaupunten Plan (MCP) en Makita Cadeauwinkel (MCW)
Het MCP beloont kopers van een Makita product met de mogelijkheid in de MCW gratis cadeaus uit te kiezen die, na goedkeuring van registratie van de aankoop via de Makita App of website, worden toegestuurd.
Het MCP geldt tot 31 maart 2024.
Makita benoemt periodiek welke producten in actie zijn, en hoeveel Makita Cadeaupunten die waard zijn. Welke producten in actie zijn, vind je op deze pagina of in de app en op de website van Makita.
Kopers kunnen zo Makita Cadeaupunten verzamelen of direct inwisselen voor een cadeau.


Makita Cadeaupunten
Makita Cadeaupunten kunnen niet omgewisseld worden voor geld noch voor andere producten die niet in de MCW staan. Kleding kan niet geruild worden voor een andere maat.
Makita Cadeaupunten zijn niet overdraagbaar aan derden.
Makita Cadeaupunten hebben een geldigheid tot 1 jaar na registratie. Kopers dienen zelf de vervaldatum in de gaten te houden. Zodra Makita Cadeaupunten vervallen zijn, vervalt ook de mogelijkheid om met die punten cadeaus te bestellen.


Rechten op cadeaus
Eenmaal gekozen cadeaus kunnen niet geruild worden.
De standaard Makita garantie is van toepassing op de cadeaus, en geldt vanaf de goedkeuringsdatum van de aanvraag. Cadeaus komen niet in aanmerking voor verlengde garantie, en kunnen derhalve niet geregistreerd worden voor verlengde garantie.


Rechten Makita
Het aanbod van cadeaus in de MCW kan tijdelijk zijn, in verband met beperkte beschikbaarheid van voorraad. Makita behoudt zich het recht voor om onaangekondigd het assortiment van cadeaus in de MCW te wijzigen. Zodra een gratis artikel uit de MCW verdwijnt kan er geen aanspraak meer op dat specifieke artikel worden gemaakt. Op=op dus. Makita zorgt dat steeds verschillende cadeaus beschikbaar zijn in de MCW, zodat de koper de Makita Cadeaupunten kan inwisselen voor een cadeau.
De Makita Cadeaupunten zullen, voor zover deze nog niet zijn vervallen, niet meer geldig zijn vanaf een (1) jaar na einde van het MCP zoals bepaald in artikel 2b van deze voorwaarden, zodat de klant bij het eindigen van het MCP nog de mogelijkheid heeft om de Makita Cadeaupunten binnen een maand in te wisselen voor een cadeau. Houders van Makita Cadeaupunten zijn zelf verantwoordelijk voor het tijdig besteden van Makita Cadeaupunten tegoed.


Actievoorwaarden
Doelgroepen voor deze actie:
Zakelijke gebruikers.
Je dient een BTW- en KvK nummer te verstrekken. Per actieproduct kun je een cadeau aanvragen of Cadeaupunten opsparen.
Particuliere gebruikers.
Koop je twee of meer identieke actieproducten in deze actieperiode, dan kun je er maximaal 1 registreren voor een cadeau of Cadeaupunten.
Personeel van Makita en dealers kunnen niet deelnemen aan deze actie.


Looptijd van de actie:
Deelnemende actieproducten vind je op mtools.nl/makita-aanbieding. De actie loopt van 1 december 2022 tot en met 31 november 2023. Je kunt voor je Cadeaupunten je aankopen in deze periode periode tot en met 30 april 2023 registreren in de Makita app of op makita.nl/aanbieding. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen. Inwisselen van de Cadeaupunten kan tot 1 jaar na goedkeuring van de registratie.

 

Actievoorwaarden:
De aankoopdatum ligt binnen de looptijd van de actie, en dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan. Kocht je je Makita in een bouwmarkt waar géén aankoopnota of factuur wordt gegeven, dan moet je een genummerde kassabon uploaden en het bonnummer registreren.
De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer. Op de dealerlocator van makita.nl kun je zien wie dat zijn. Vragen? Neem vooraf contact op met onze Klantenservice (040-2064040) om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
Voor bestellingen via de Makita webshop zal het gekozen free item direct mee verzonden worden of kan je kiezen voor spaarpunten die worden bijgeschreven op je account.
Machines op makitaoutletshop.nl zijn uitgesloten van acties.
Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een cadeau. Er is dan keuze uit op dat moment in de Cadeauwinkel aanwezige cadeaus. (zie ook A.5.a)
Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).
Alle inwoners van de Europese Unie kunnen meedoen aan deze actie.
Machines die verkocht worden als onderdeel van een combiset (beginnend met CLX, DK en DLX) zijn uigesloten van deelname. Machines die onderdeel zijn van een set samengesteld door de dealer, mogen mee deelnemen als de modelnummers duidelijk en compleet op de factuur staan. 
Let op: niet voldoen aan één of meerdere van deze voorwaarden leidt onverbiddelijk tot afwijzen van je aanvraag.

 

De aanvraagprocedure
We willen alleen het hoogstnodige van je weten om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Dat doen we om misbruik van de actie te voorkomen. Dank voor je begrip hiervoor.

Registreer je aankoop in de Makita app of op makita.nl/aanbieding. Kies voor een cadeau of sparen van Cadeaupunten. We sturen het cadeau naar het door jou opgegeven adres. We behouden ons het recht voor om, afhankelijk van de situatie rondom Corona, cadeaus naar een Servicepunt bij jou in de buurt te sturen.

De volgende gegevens moet je voor de aanvraag verplicht uploaden. Wanneer de gegevens niet compleet of niet juist zijn wordt je aanvraag niet in behandeling genomen.

Aankoopnota. Daarop moeten het factuur- en modelnummer staan en de naam- en adresgegevens van jezelf én je dealer. De factuurdatum moet liggen tussen 1 december 2022 en 31 maart 2023. In sommige gevallen staat het factuurnummer niet op de factuur. In dat geval moet je ook het betaalbewijs (kassabon) samen met de factuur uploaden in een bestand.
Kocht je je Makita in een bouwmarkt waar géén aankoopnota of factuur wordt gegeven, dan moet je een genummerde kassabon uploaden en het bonnummer registreren. 
Volg de invulvelden van de registratie. Alle velden zijn verplicht. Ontbreekt één van de volgende gegevens dan wordt je aanvraag niet in behandeling genomen:

Als je een zakelijke gebruiker bent zijn BTW- en KvK nummer verplicht.
Jouw naam- en adresgegevens en die van je dealer. Die moeten gelijk zijn aan de gegevens op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
Factuur- of bonnummer.
Model- of typenummer. Dat moet gelijk zijn aan het model- of typenummer op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
Serienummer zoals op het typeplaatje van de machine staat. Een afbeelding van het serienummer op de sticker van de verpakking wordt niet geaccepteerd.
Een afbeelding van het typeplaatje met serienummer dient geüpload te worden.
Let op: pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen, pro-forma facturen of bankafschriften worden niet geaccepteerd. Je aanvraag wordt niet in behandeling genomen als je de gevraagde informatie niet compleet of onjuist met ons deelt.

Je aanvraag voor het cadeau wordt ook meteen gebruikt voor automatische verlenging van je machinegarantie naar 3 jaar. Dat werkt als volgt: zodra je de aanvraag verstuurt, wordt automatisch een Mijn Makita account aangemaakt (als je dat nog niet had). Daarna ontvang je een bevestigingsmail van je account en verlengde garantie.

 

Wat verder nog van belang is:
Wanneer een actiemachine wordt geretourneerd aan de dealer, dan vervalt het recht op het cadeau. Eventueel reeds toegezonden cadeaus dienen geretourneerd te worden aan Makita Nederland B.V. Park Forum 1101, 5657 HK EINDHOVEN. Eventueel bijgeschreven Cadeaupunten worden weer afgetrokken van je saldo.
Het cadeau zal binnen 4 weken na datum van goedgekeurde registratie worden verzonden.
Bij gegrond vermoeden van misbruik van een actie, kan Makita besluiten dat je in de toekomst niet meer mee kunt doen aan Makita acties.
Je gaat automatisch akkoord met de algemene actievoorwaarden en hebt kennisgenomen van ons privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe we verantwoord omgaan met je persoonsgegevens.
Inwoners van alle landen in de EU kunnen deelnemen aan acties mits is voldaan aan de in artikel 2 genoemde actievoorwaarden. Cadeaus worden verstuurd naar hun adres. In geval van reparaties dienen die aangeboden te worden bij de verkopende dealer.

Delen: