Chemie

Chemie

Chemie

In de categorie Chemie vind je producten zoals lijmen, kitten, reinigingsmiddelen en grondverf. Wij hebben alles wat je nodig hebt tijdens je volgende klus. Bekijk de categorieën en bestel de chemische producten naar keuze.

 • Gratis verzending v.a. € 25
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Chemie

In de categorie Chemie vind je producten zoals lijmen, kitten, reinigingsmiddelen en grondverf. Wij hebben alles wat je nodig hebt tijdens je volgende klus. Bekijk de categorieën en bestel de chemische producten die je nodig hebt.

 • Chemische producten
 • Kitten
 • Lijm
 • Onderhoudsmiddelen
 • Pasta's
 • PU-schuim
 • Reparatiemiddelen
 • Smeermiddelen
 • Verf

Wees voorzichtig met chemie

De producten in deze categorie moeten allemaal met voorzichtigheid gebruikt worden. Veel van de producten zijn gevaarlijk voor de gezondheid. Lees voor gebruik goed de aanwijzingen op de verpakking. Gooi de producten niet gewoon in de prullenbak, maar behandel het als chemisch afval.

Chemische producten

In de categorie Chemische producten  zijn de artikelen onderverdeeld die chemisch van aard zijn. Zoals afbijtmiddelen, ontvetters, reinigingsmiddelen en verdunners. Mocht je niet vinden wat je zoekt kijk dan in de overige categorieën onder Chemie, of gebruik het zoekvenster bovenaan de pagina.

Kitten

Op Gereedschap.nl hebben wij diverse kitten in ons assortiment. Iedere toepassing behoeft zijn eigen type kit. Let op de toepassing voordat je de kit aanschaft. Siliconenkit is bijvoorbeeld niet beschilderbaar. Acrylaatkit is dat wel. Beide kitten worden gebruikt voor het afdichten van kieren. Beglazingskit is voor gebruik op glas. Montagekit en lijmkit zijn bedoeld om delen aan elkaar vast te lijmen.

Lijm

Lijm is bijna net zo onmisbaar als spijkers en schroeven. Een echte klusser kan niet zonder een pot houtlijm. Daarnaast hebben wij in onze webshop ook nog andere soorten lijm, zoals 2-componenten lijm, PVC lijm, tegellijm en secondelijm.

Onderhoudsmiddelen

Onder Chemie hebben wij ook een aantal onderhoudsmiddelen geplaatst. Wij hebben coatings en vloeistoffen die je kunt inzetten om oppervlakten te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Of schimmelvreters of aantasting van schimmel tegen te kunnen gaan.

Pasta's

Pasta’s zoals koperpasta worden gebruikt als beschermingsmiddel of smeermiddel. Daarnaast hebben wij ook snijpasta’s die worden toegepast bij het bewerken van metaal in bijvoorbeeld draaibanken.

PU-schuim

Polyurethaanschuim of PU-schuim is beter bekend als purschuim. Het wordt veel gebruikt voor het afdichten van grote gaten of het vullen van ruimtes ter isolatie. Het is een geliefd product, waarmee veel gaten worden gerepareerd.

Reparatiemiddelen

Andere reparatiemiddelen hebben wij ook. Zo kun hebben wij diverse soorten plamuur. Voor de meest uiteenlopende materialen, zoals hout en metaal, hebben wij een type plamuur.

Smeermiddelen

Bewegende delen van machines moeten geregeld gesmeerd worden om te voorkomen dat er slijtage ontstaat. In onze webshop vind je een assortiment smeermiddelen zoals oliën, vetten en smeersprays voor diverse toepassingen.

Verf

Op Gereedschap.nl hebben wij een kleine collectie verf. Voornamelijk grondverf, vloerverf en lakken ter afdekking van een oppervlak. Accessoires zoals kwasten en rollers en dergelijke vind je elders in de webshop in de categorie schildersgereedschap.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.