Snijpasta's

Snijpasta's

Snijpasta's

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Snijpasta's online voor metalen

Een snijpasta is een metaalbewerkingswas dat verpakt is in een kartonnen huls of blik. Snijpasta's wordt voornamelijk gebruik bij cirkelzagen en bandzagen. De chloorvrije pasta is ook heel geschikt voor zware verspanende bewerkingen van andere metalen, waaronder de hooggelegeerde metaalsoorten; roestvrijstaal, titaan en mangaanstaal. Daaronder vallen onder andere draadsnijden en draadtappen, boren en frezen. Bij spaanloze bewerkingen is de pasta te gebruiken bij stansen en ponsen. De pasta is nu verkrijgbaar bij Gereedschap.nl

Snijpasta kopen voor allerlei bewerkingen

Snijpasta's zijn een synthetische vet die laag in verbruik zijn. De pasta geeft een hoge standtijd van het gereedschap en het geeft relatief hoge snij snelheden. Snijpasta's zijn nu simpel online te kopen op Gereedschap.nl Een pasta nodig voor de ponsmachine, zaag of de frees? Kijk bij Gereedschap.nl voor de juiste pasta.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.