Elektra

Elektra

Elektra

Voor elektrotechnische klussen hebben we alle artikelen online. Installatiedraad, lasdozen, installatiebuizen en verlichting. Met ons uitgebreide assortiment kun je aan de slag om jouw elektriciteitsklus helemaal in orde te maken.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Elektra

Wanneer je aan de slag gaat met elektra dan heb je goed gereedschap en materiaal nodig. Aan het einde van je klus moet je verlichting wel werken. Voor elektrotechnische klussen hebben we alle nodige artikelen online: wij hebben onder andere installatiedraad, lasdozen, installatiebuizen en verlichting. Met ons uitgebreide assortiment kun je aan de slag om jouw elektriciteitsklus helemaal in orde te maken.

Verlichting

In onze webshop hebben wij een divers assortiment verlichting. Zo hebben wij onder andere:

Daarnaast hebben wij ook nog verplaatsbare verlichting die bruikbaar zijn tijdens een verbouwing. Zoals een zaklamp, looplamp, schijnwerper en een bouwlampen.

Kabels en kabelbeugels

Wij hebben verschillende soorten kabels en installatiedraad. Voor het aansluiten van machine en apparatuur op het stroomnet hebben wij stroomkabels met bijbehorende verlengleidingen en verloopsnoeren. Om de kabels netjes weg te werken hebben wij kabelbeugels en buisklemmen.

Kabelhaspel en verdeelblokken

Naast stroomkabels hebben wij ook kabelhaspels en verdeelblokken. Zo kun je gemakkelijk je stroomnet verlengen en verplaatsen. Wanneer je meer stroompunten nodig hebt is het aan te raden om een verdeelkast te gebruiken.

Lasdoppen, -klemmen en -dozen

Voor het aan elkaar verbinden van installatiedraad worden lasdoppen of lasklemmen gebruikt.  Daarmee kun je op een veilige manier twee draadeinden met elkaar verbinden. Deze aan elkaar geknoopte stukken worden weggewerkt in een lasdoos of kabeldoos.

Installatiebuizen en inbouwdozen

Installatiedraad kun je niet zomaar onbeschermd laten hangen, of wegwerken in een muur. Ter bescherming wordt installatiebuis gebruikt. In onze webshop vind je verschillende soorten. Ook de hulpstukken om buizen met elkaar te verbinden of te monteren aan de muur, zoals pijpbeugels, kun je bij ons vinden. Voor het makkelijk buigen van de stukken buis hebben wij een buigveer. Verder hebben wij inbouwdozen en centraaldozen voor de plekken waar meerdere buiseinden bij elkaar komen.

Schakelmaterialen

Om het licht aan een uit te kunnen doen hebben wij divers schakelmateriaal. Wij hebben wandcontactdozen, dimmers en schakelmateriaal in inbouw en opbouw varianten. Ook hebben contactstoppen en stekkers.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.