Hamer

Hamer

Hamer

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hamer

Een van de meest voorkomende soorten gereedschap en al duizenden jaren een betrouwbaar gebruiksvoorwerp op alle mogelijke vlakken is de hamer. Hamers zijn er in tientallen soorten, maten en types, die elk hun eigen toepassing hebben. De meest voor de hand liggende toepassing is natuurlijk om spijkers of draadnagels te slaan bij het in elkaar zetten van een houten constructie.

Voorkom frustraties en koop de juiste hamer

Bij het verrichten van timmerwerkzaamheden zijn de afmeting en het gewicht van de hamer natuurlijk van groot belang. Het is daarom altijd raadzaam om het hamerformaat goed af te stemmen op de nagels waarmee je werkt. Het per ongeluk kromslaan van een spijker is immers maar al te snel gebeurd. Standaard hamers in ons online assortiment zijn verkrijgbaar in gewichtsklasses tussen 50 en 300 gram en hebben een lengte van rond de 30 centimeter.

Elk hamertype te koop bij ons

Wij verkopen tevens hamers voor andere werkzaamheden. Zo vind je in onze winkel onder meer bankhamers, klauwhamers, voorhamers, mokers, tegelhamers en houten hamers online.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.