Schroevendraaier

Schroevendraaier

Schroevendraaier

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Schroevendraaier

Als het handmatige 'vast is vast'-principe volstaat bij het schroefwerk dat je moet uitvoeren, dan is een schroevendraaier precies wat je nodig hebt. Schroevendraaiers zijn handzaam, eenvoudig in gebruik en geschikt voor de lichtere bouw- en onderhoudswerkzaamheden. Onmisbaar als ze zijn voor de elektricien, is een schroevendraaier tevens het perfecte stuk gereedschap voor onder meer het in elkaar schroeven van kleine werkstukken en het werken met schroefjes van kleine afmetingen. Ze komen dus ook uitstekend van pas op het hobby- en knutselvlak.

Een professionele schroevendraaier kopen

Omdat schroevendraaiers op zoveel uiteenlopende terreinen kunnen worden gebruikt, zijn ze er in vele soorten en afmetingen. Het verschil tussen de diverse schroevendraaier modellen zit hem vooral in de punt. Deze moet altijd passen bij de vorm van de uitsparing bovenop de kop van de schroef. Zo kun je dus kiezen voor schroevendraaiers met platte punten en zijn er allerlei variaties verkrijgbaar, waaronder kruis- en stervormige punten. Daarnaast zijn er speciale handgrepen of handvatten met een gemakkelijk draaisysteem, wat snel schroeven eenvoudiger maakt. Kijk in onze webshop om de meest geschikte schroevendraaier te kopen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.