Tangensets

Tangensets

Tangensets

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tangensets online bestellen

Met een tangenset, die u online bij ons besteld hoeft u zich geen zorgen te maken als er een klus geklaard moet worden: u beschikt ten allen tijde over de juiste tang. Geen losse tangen die onoverzichtelijk in uw gereedschapskoffer rond slingeren, maar alles overzichtelijk bij elkaar, zodat u makkelijk en snel over de benodigde tang kunt beschikken. Uw handige tangenset bestelt u online bij ons!

Tangenset, voor elke klus de beste tang

Het aanbod tangensets is uitgebreid en biedt voor elke klus de juiste tang. Een zijsnijtang, combinatietang of een radiotang voor de kleinere klussen en een waterpomptang of moniertang voor de grotere klussen. De tangensets bestaan uit tangen van verschillende afmetingen die voor specifieke werkzaamheden ingezet kunnen worden. Met een set tangen binnen handbereik, is uw klus snel geklaard!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.