Verbindingstangen

Verbindingstangen

Verbindingstangen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Verbindingstangen eenvoudig online beschikbaar

Hier vindt u de verbindingstangen die u nodig heeft om metalen stukken of platen te bevestigen. Ze bestaan in verschillende afmetingen voor verschillende plaatdiktes, voorzien van al dan niet gekleurde handgrepen en zijn beschikbaar in de vertrouwde merken tegen scherpe prijzen. De verbindingstangen zijn vervaardigd uit sterk in olie gehard en getemperd staal. Sommige modellen zijn geschikt voor de bevestiging van zowel U- als C-profielen. Een verbindingstang vormt inderdaad geen overbodige luxe in uw gereedschapskist.

Waarom een verbindingstang kopen

Door het gebruik van een verbindingstang kunnen metalen stukken voortaan zonder schroeven of nagels worden bevestigd. Vaste stukken, zoals profielplaten die bijvoorbeeld bij scheidingswanden en verlaagde plafonds worden gebruikt, kunnen in een mum van tijd en gemakkelijker permanent worden verbonden. Eens u dit gereedschap heeft ontdekt, zal u het niet meer kunnen missen. De verbindingstangen kunnen gemakkelijk worden gebruikt door de éénhandsgreep: haar optimale hefboomoverbrenging zorgt immers voor minimale krachtinspanning. Denk aan uw gebruiksgemak en neem snel een kijkje!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.