Klantervaringen

Klantervaringen

Regelmatig krijgt Gereedschap.nl emails van tevreden klanten. Hieronder hebben wij een aantal leuke reacties van onze gewaardeerde klanten op een rijtje gezet. 

Onderstaande ervaringen zijn tot en met Januari 2014 bijgewerkt. 

Datum: 28 januari 2014
Harry uit Enschede
Ervaring met: gereedschap
Klantervaring: Als kleine ondernemer is het voor mij van groot belang dat ik de beste prijs kan krijgen. Waar ik voorheen vaak van bouwmarkt naar bouwmarkt ging om de juiste spullen bij elkaar te zoeken kan ik nu bijna alles vinden op jullie site en hoef ik me niet druk te maken dat het ergens anders goedkoper is. Wat mij ook verbaast is hoe groot jullie assortiment is. Ga zo door ik blijf in ieder geval bij jullie bestellen.

Datum: 17 januari 2014
H. Denzwil uit Amsterdam
Ervaring met: Schroeven
Klantenervaring: Had een hele lading schroeven besteld en had ze gewoon de volgende dag in huis. De snelle levering is voor ons van groot belang. Top!

Datum: 8 januari 2014
Quirijn uit Roosendaal
Ervaring met: Boorhamer
Klantervaring: Ik wilde graag wat planken en kastjes ophangen maar kon met geen mogelijkheid in de betonnen muur komen. Na wat doe het zelf zaken ben ik maar snel het internet opgegaan want in de winkels kosten het me allemaal veel te veel. Ik wilde wel een product van een goed merk omdat ik zo'n stuk gereedschap nog jaren en jaren kan gebruiken. Dus toen ik op jullie site kwam was ik erg blij dat ik voor een schappelijke prijs kwaliteits-gereedschap kon halen. Na goed advies van jullie kant heb ik nu een prachtige boor in huis die perfect werkt.

Datum: 27 december 2014
Mijnheer de Vries
Ervaring met: Decoupeerzaag
Klantervaring: Altijd handig een decoupeerzaag voor wat klusjes rond het huis. Mijn oude kon echt niet meer want die was al 20 jaar oud. Dus bij jullie een volledig nieuwe gekocht. Hij was niet al te duur en ik had hem de volgende dag al in huis, wie had dat gedacht? Bedankt gereedschap.nl ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Datum: 14 december 2013
Jolanda uit Dordrecht
Ervaring met: Kit en andere kleinigheden
Klantervaring: Ik werk overdag altijd en heb na mijn werk geen tijd of zin om nog naar een winkel te gaan voor dit soort spullen. Via het internet kwam ik bij jullie site terecht en kon hier gelijk vinden wat ik wilde hebben en meer. Ik hoop dat jullie nog lang blijven bestaan en dat de levering zo snel blijft als de eerste keer.

Datum: 8 december 2013
P. Kraai uit Maasluis
Ervaring met: bevestigingsmateriaal
Klantervaring: Voor mijn werk als klusjesman heb ik vaak en veel verschillende soorten schroeven spijkers en gelijksoortige dingen nodig. Maar als ik op een klus iedere keer naar de bouwmarkt moet rijden kost dat erg veel tijd. Nu bestel ik het gewoon ter plekke en kan ik de volgende dag zonder extra kosten met de goede spullen aan de slag. Erg fijn principe om dit soort klein spul te kunnen bestellen, vast een gat in de markt!

Datum: 30/10/2013
Hans uit: Eindhoven 
Ervaring met: Schroevendraaierset
Klantervaring: Gezien mijn drukke baan heb ik niet altijd de tijd om gereedschap bij een winkel te halen, vaak zijn deze al weer dicht als ik tijd heb om gereedschap te kopen. Via gereedschap.nl kan ik nu te allen tijde bestellen en wordt het snel thuisbezorgd. Zo hoef ik niet meer te wachten tot ik tijd heb om naar de winkel te gaan, maar kan ik nu gewoon online bij jullie bestellen, ideaal!

Datum: 27/10/2013
Esther uit: Hasselt
Ervaring met: Accuboormachine
Klantervaring: Via allerlei gereedschapswinkels ben ik voorgelicht over een goede boormachine, maar de machines zijn altijd zo prijzig. Via jullie site kan ik deze producten veel goedkoper krijgen, met allerlei extra, waar je in een normale winkel haast het dubbele voor betaald.

Datum: 16/10/2013 
P. van Loon uit: Schipluiden 
Ervaring met: Schroeven en bouten
Klantervaring: Handig te bestellen als ik eens een specifiek boutje, moertje, schroefje oid nodig heb. Snel in huis en makkelijk online te bestellen. Voor dit soort producten zijn fysieke winkels toch eigenlijk niet meer nodig

Datum: 13/10/2013
Familie Terpstra uit: Deventer 
Ervaring met: cirkelzaag
Klantervaring: Dank voor de goede zorgen omtrent de bestelling van onze cirkelzaag. Via jullie telefonische helpdesk kregen we goede informatie over de producten en konden wij dus ook een goede keuze maken. De cirkelzaag werd snel thuis bezorgd en we konden hem direct in de schuur installeren en ermee aan de slag. Als we nog eens op zoek zijn naar goed gereedschap en goede informatie, komen we zeker bij jullie terug!

Datum: 12/10/2013
Simon uit: Venlo
Ervaring met: steeksleutelset
Klantervaring: Dankzij de snelle levering kon ik direct aan de slag met de set. In de winkel is het altijd maar zoeken, en hier kon ik gemakkelijk en snel online bestellen. Bedankt voor de goede service! Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen.

Datum: 05/10/2013
A. de Bruyne uit: Maassluis 
Ervaring met: Deurkrukken en meer
Klantervaring: Wat een verrassing is jullie site, ideaal om allerlei gereedschap en klusspullen te halen voor in huis. Anders moest ik altijd van winkel naar winkel, terwijl ik precies wist wat ik moest hebben. Nu kan ik dit gemakkelijk bij jullie bestellen en krijg ik het gewoon thuis bezorgd. Ik ben begonnen met 2 deurkrukken en wat schroefmateriaal, maar denk dat ik binnenkort wel weer nieuwe spullen nodig heb voor in huis, dan zien jullie mij zeker terug.

Datum: 30/9/2013
Moussa uit: Leiderdorp
Ervaring met: Gereedschap
Klantervaring: Erg handig jullie site, ik kan hier al mijn gereedschap halen, voor thuis, maar ook voor mijn werk als monteur. Ik hoef nu niet meer naar allerlei speciaalzaken, maar kan het gewoon online regelen.

Datum:23/09/2013
Tim en Vera uit: Purmerend
Ervaring met: boormachine
Klantervaring: Onze vorige boormachine begaf het opeens, terwijl we midden in een verhuizen zaten. Gelukkig konden we bij jullie eenvoudig een nieuwe bestellen en werd deze ook nog eens snel thuis bezorgt. Zo kunnen wij weer verder met de verhuizing. Bedankt voor de snelle service!

Datum: 14/09/2013
Julius uit: Rijnsburg
Ervaring met: bouten, moeren, schroeven etc.
Klantervaring: Voor al mijn kleingoed hoeft ik tegenwoordig niet meer naar de groothandels, maar kan ik gewoon bij jullie terecht. Op de site staat gelukkig duidelijk wat je krijgt, dus een paar keer klikken en ik krijg wat ik nodig heb.

Datum: 14/09/2013
Gerdine H. uit: Heerhugowaard 
Ervaring met: Verfspuit
Klantervaring: Ik was een beetje klaar met het verven met kwasten de hele tijd. Dankzij jullie helpdesk kreeg ik goeie informatie over een oplossing voor dit probleem. Jullie kwamen met het voorstel om een verfspuitbus te nemen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Super handig dat ding!

Datum:  5/09/2013
H. Huisman uit: Amsterdam 
Ervaring met: Isolatiemateriaal
Klantervaring: Voor al mijn isolatiematerialen kijk ik tegenwoordig gewoon op jullie site, het meeste van wat ik nodig heb, hebben jullie gewoon online staan en kan dus makkelijk thuis bezorgd worden. Bedankt, scheelt mij weer een hoop tijd.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.