Machinegereedschap

Machinegereedschap

Machinegereedschap

Voor de zwaardere klussen hebben wij een uitgebreid assortiment machinegereedschap. Van schroeftollen, tot breekhamers en betonmolens. Wanneer jouw machinegereedschappen aan vervanging toe zijn, dan ben je aan het juiste adres bij Gereedschap.nl.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Machinegereedschap

Zonder machinegereedschap kun je als doe-het-zelver en vakman weinig beginnen. De accu schroefboormachine hoort haast tot de standaarduitrusting. Zo zijn er nog veel meer apparaten die van pas komen bij het klussen.
Voor de zwaardere klussen hebben wij een uitgebreid assortiment machinegereedschap. Van schroeftollen, tot breekhamers en betonmolens. Wanneer jouw machinegereedschap aan vervanging toe zijn, dan ben je aan het juiste adres bij Gereedschap.nl.

Accu gereedschap

Veel machinegereedschap heeft een accu variant. Een accu maakt een apparaat mobiel. Het betekent vaak wel dat de kracht minder is. Het meest gebruikte accu gereedschap is de boorschroefmachine.

Elektrisch gereedschap

Wanneer machinegereedschap meer kracht moet leveren wordt het over het algemeen aangesloten op het stroomnet. Een accu is dan niet toereikend genoeg. Ook bij elektrisch gereedschap is de boormachine het meest gebruikt. Veel klussers hebben ook een schuurmachine en decoupeerzaag in huis.

Motorisch gereedschap

Er zijn ook klussen waar zelfs elektrisch gereedschap niet afdoende is. In dat soort gevallen kan je ook motorisch gereedschap inzetten. Bijvoorbeeld een kettingzaag of motordoorslijper. Of je gebruikt een motorische compressor om met lucht aangedreven gereedschap te kunnen gebruiken.

Luchtgereedschap

Luchtgereedschap is het meest bekend in de vorm van luchtdrukpistolen om autobanden mee op te pompen. Luchtdruk wordt nog op veel meer manieren gebruikt. Bijvoorbeeld bij slagmoersleutels, of tackers.

Machinegereedschap toebehoren

Al het machinegereedschap heeft extra losse onderdelen of vervangende onderdelen. Denk aan schroefbits, boorkoppen handgrepen en stofafzuiging. Voor elke machine die op Gereedschap.nl wordt verkocht hebben we losse onderdelen te koop in de categorie ‘Machine toebehoren’.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.