PBM

PBM

PBM

Tijdens het klussen is persoonlijke bescherming zeer belangrijk. Daarom hebben wij op Gereedschap.nl een groot assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij ons vind je onder andere werkkleding, stofmarkers en oorkappen. Bestel je PBM snel en ga veilig aan het werk.

 • Gratis verzending v.a. € 25
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

PBM

Tijdens het klussen kunnen ongelukken gebeuren. Om er voor te zorgen dat je goed beschermd bent is persoonlijke bescherming dan ook zeer belangrijk. Daarom hebben wij op Gereedschap.nl een groot assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Groot assortiment PBM​

​Bij ons vind je onder andere werkkleding, stofmarkers en oorkappen. Bestel je PBM snel en ga veilig aan het werk. In de webshop vind je deze en andere artikelen in de volgende categorieën:

 • Werkkleding
 • Voetbescherming
 • Handbescherming
 • Valbeveiliging
 • EHBO
 • Nooddouches
 • Lasbescherming
 • Hoofdbescherming
 • Gelaatsbescherming
 • Gehoorbescherming
 • Oogbescherming
 • Ademhalingsbescherming
 • Lichaamsdelenbescherming
 • Huidbescherming

Werkkleding

Werkkleding is onze grootste PBM categorie. Hierin vind je alle kleding die nodig kan hebben tijdens het klussen. Voor een aantal specifieke taken, zoals lassen, hebben wij de geschikte laskleding. Verder hebben wij signaalkleding voor het veilig werken in het donker. Stevige werkbroeken en diverse sweaters, polo’s en truien.

​Persoonlijke beschermingsmiddelen voor ieder lichaamsdeel

​Tijdens een klus dien jezelf goed te beschermen. Wij hebben veel PBM die je daarvoor kunt gebruiken. Voor elk lichaamsdeel hebben wij bescherming.

Voetbescherming​ - Alleen een werkbroek is niet genoeg, werkschoenen zijn ook standaard PBM. Vooral als je met zwaar materiaal werkt is het verstandig, en in professioneel verband zelfs verplicht, om werkschoenen te dragen. Door de verstevigde neus heb je minder kans op schade aan je voet mocht er iets op je tenen vallen.
​Handbescherming​ - Naast de voeten hebben handen ook bescherming nodig. Hoewel het soms belemmerd kan werken, zijn handschoenen in veel gevallen noodzakelijk. Zo kun je niet zonder lashandschoenen, of handschoenen die chemisch bestig zijn.
Hoofdbescherming​ - Omdat de kans bestaat dat er iets van een hoogte naar beneden komt is het op een bouwplaats verplicht om hoofdbescherming in de vorm van veiligheidshelm te dragen. Deze, en mutsen en caps, vind je in onze webshop.
​Gelaatsbescherming​ - Om het gelaat te beschermen, bijvoorbeeld tijdens zaagwerkzaamheden, is gelaatsbescherming verstandig. Deze beschermen je gezicht volledig zodat het materiaal niet in je ogen kan springen.
Gehoorbescherming - Gehoorschade ontstaat geleidelijk. Voorkom het en bescherm je oren goed wanneer je werkt in een omgeving met harde geluiden. Daarvoor vind je in onze webshop oorkappen en oorpluggen.
​Oogbescherming​ - Naast volledige gelaatsbescherming hebben wij ook oogbescherming specifiek voor de ogen. Simpele stofbrillen, maar ook beter beschermende veiligheidsbrillen. Het is verstandig om een oogspoelfles bij de hand te hebben, mocht er toch wat in het oog komen.
​Ademhalingsbescherming​ - Wanneer je in zeer stoffige omgeving werkt, of een plek waar gevaarlijke gassen vrijkomen, dan is ademhalingsbescherming aan te raden. Met een stofmasker, of een halfgelaatsmasker zorg je ervoor dat je gewoon je klus kunt afmaken zonder last te hebben van stof of gas.
​Lichaamsdelenbescherming​ - Andere lichaamsdelen kunnen ook bescherming nodig hebben. De knieën zijn daar een goed voorbeeld van. Wanneer je een tijd lang op je knieën moet werken dan zorgen kniebeschermers ervoor dat je dan pijnloos kunt doen.​

Valbeveiliging

Wanneer je op grote hoogte werkt is valbeveiliging noodzakelijk. Om te voorkomen dat je niet van het dak valt moet je harnasgordels en lijmklemmen gebruiken. Verder vind je onder PBM ook valstopapparaten die je val breken mocht je onverhoopt toch vallen.

EHBO

Mocht er toch een ongeluk gebeurd zijn is het fijn als er EHBO middelen in de buurt zijn. Zorg er daarom altijd voor dat je verbandtrommel voldoende verbandmiddelen heeft. Zo weet je zeker dat je eerste hulp kunt bieden in het geval van een ongeluk.

Nooddouches

Wanneer je werkt met chemische middelen zijn nooddouches verplicht. Zo kun je direct nadat het ongeluk gebeurd is het chemische product wegspoelen. Wij hebben ook specifieke oogdouches voor het geval er iets in het oog terecht is gekomen.

Lasbescherming

Bij laswerkzaamheden moet je altijd beschermende kleding gebruiken. De meest voor de hand liggende lasbescherming is voor je ogen. Zonder goede lasbril of lashelm mag je niet werken. De plasmaboog geeft namelijk zeer fel licht af en kan zogenaamde lasogen veroorzaken.

Huidbescherming

Onder huidbescherming vind je producten waarmee je je huid kunt beschermen tegen insecten en de zon. Vooral als je langdurig in de buitenlucht werkt is het verstandig om zonnebrandcrème te gebruiken. Daarmee voorkom je een verbrande huid.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.