Werkkleding

Werkkleding

Werkkleding

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Werkkleding; onmisbaar bij elke klus

Het gebruik van werkkleding bij klussen en werkzaamheden is nuttig, veilig en voorkomt medische klachten. Naarmate de aard van de werkzaamheden verschilt, verschilt de benodigde soort kleding. Gebruik een werkbroek voor werkzaamheden waarbij kruipen in vochtige of vuile omstandigheden vereist is en bescherm uzelf en uw normale kleding wanneer u werkt met verf en hete of bijtende stoffen. Ook bieden wij een groot aanbod aan veiligheidsschoenen. Onmisbaar in bepaalde werkomgevingen.

Op Gereedschap.nl vindt u de meeste werkkleding online

Wij zijn het grootste portaal voor werkkleding. Werkkleding kopen is daarmee een gemak geworden, want tegenwoordig koopt iedereen werkkleding online. U treft hier werkkleding in alle denkbare soorten en maten, geschikt voor iedere klus. Wij bezorgen gewoon aan huis en omdat het kleding betreft krijgt u bij iedere aankoop altijd 14 dagen tevredenheidsgarantie. Mocht een broek of jas toch net te ruim of te krap vallen, dan heeft u binnen enkele dagen kosteloos alsnog een passend exemplaar in huis.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.