Stoeltjesprofielen

Stoeltjesprofielen

Stoeltjesprofielen

Alles voor de doe-het-zelver én de vakman vind je hier, bij de grootste online bouwmarkt. Koop gemakkelijk en snel gereedschappen en toebehoren voor de grote en voor de kleine klus, voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De ouderwetse stoeltjesprofielen online

De stoeltjesprofielen zijn terug van weggeweest. Het zijn aluminium profielen die vroeger in klassiek ramen werden gebruikt. De profielen worden zo genoemd omdat de h-profielen, zoals ze ook heten, op een stoel lijken. Het smalle stoeltjesprofiel wordt veel toegepast in restauraties van oudere woningen en bijzondere gebouwen. Door de combinatie van weinig staal ten opzicht van het glasoppervlak en het isolatieglas in de smalle spouw is er weinig warmteoverdracht en condensvorming. De nieuwe profielen zijn nu te koop.

Moderne stoeltjesprofiel kopen

Vroeger hadden de stoeltjesprofielen nog wel eens gebreken. Bij de huidige profielen is dat niet meer zo. Tegenwoordig gaat de klassieke uitstraling van het stoeltjesprofiel samen met moderne kitsystemen in de sponningen en isolatieglas van 12mm of meer. Er zijn ook profielen in thermische geïsoleerde uitvoeringen. De originele maatvoering wordt gehandhaafd maar er is een enorme verbetering in warmte-isolatie en wind- en waterdichtheid.
Kijk voor de moderne stoeltjesprofielen bij Gereedschap.nl.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.