Tuingereedschap

Tuingereedschap

Tuingereedschap

Als je graag in de tuin werkt, dan doe je dat het liefst met goed gereedschap. Bij ons vind je onder andere harken, tuinzagen en schoppen. De kwalitatief hoogwaardige tuingereedschappen van Gereedschap.nl zijn een garantie voor levenslang plezier van jouw tuingereedschap.

  • Gratis verzending v.a. € 25
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snelle levering

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tuingereedschap

Iedereen die graag in de tuin werkt, doet dat het liefst met goed gereedschap. Op Gereedschap.nl vind je onder andere harken, tuinzagen en schoppen. De kwalitatief hoogwaardige tuingereedschappen van Gereedschap.nl zijn een garantie voor levenslang plezier van jouw tuingereedschap. Wij leveren gereedschap van merken zoals Gardena, Metabo en Bosch.

Tuingereedschap hebben wij grofweg in de volgende categorieën ingedeeld:

  • Snoeigereedschap
  • Grondbewerking
  • Gazononderhoud
  • Onkruidbestrijding

Snoeigereedschap

De planten en bomen in je tuin stoppen niet met groeien. Om er voor te zorgen dat je tuin geen ondoordringbaar oerwoud word is het verstandig om regelmatig te snoeien. Dat kun je met de hand doen met een tuinschaar, of voor het grovere werk met de elektrische heggenschaar. Bij het snoeien van grote struiken of bomen kunnen een tuinzaag en bijl handig zijn.

Grondbewerking

Werken in de tuin betekent, naast snoeien, spitten in de grond. Door de grond geregeld te spitten en te harken zorg je ervoor dat het voldoende zuurstof krijgt en gezond blijft. Bij harde onbewerkte grond kan een pikhouweel nodig zijn om een begin te maken. Daarna kan je met een schop of een spade de grond verder omspitten, of maak gebruik van een spitvork bij dikke vette klei. Dan valt de klei makkelijker van je vork of.

Gazononderhoud

Een mooi gazon moet constant onderhouden worden. Grasmaaien is iets dat geregeld moet worden gedaan. Dat kan natuurlijk met de hand, maar een elektrische trimmer is wel zo makkelijk. Om je gazon blad vrij te houden is een bladblazer een uitkomst. Sommige uitvoeringen kunnen ook zuigen, met zo’n bladzuiger verzamel je gemakkelijk al het los liggend blad.

Onkruidbestrijding

Je wilt je tuin het liefst onkruid vrij hebben. Daarvoor moet je regelmatig onkruid wieden. De traditionele schoffel is daarvoor het meest geschikt. Daarmee kun je gemakkelijk en snel al het opkomende onkruid weg wieden.

Overig tuingereedschap

Water geven met de tuinslang is lekker makkelijk, maar een gieter gevuld met regenwater is wel zo duurzaam. Vooral in een droge zomer scheelt het een hoop drinkwater. In de categorie Tuingereedschap vind je verschillende gieters, tuinslangen en sproeiers om je tuin water te kunnen geven.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.